یکشنبه ۲۵ آذر ۰۳

تنظیم فشار خون با آب سبزیجات

۱,۷۱۵ بازديد

فشار خون بالا به این معنی است که قلب شما برای پمپاژ خون از بدن باید بیشتر کار کند. این افزایش می‌تواند خطر سکته مغزی، بیماری‌های قلبی، نارسایی کلیه و نابینایی را افزایش دهد.

تنظیم فشار خون با سبزیجات

فشار خون بالا یک مشکل رایج و خطر اصلی بیماری‌های قلبی عروقی است. علائم می‌تواند شامل بی‌قراری یا خواب آلودگی، خستگی، اضطراب، تپش قلب، تعریق بیش از حد، لرزش، تنگی نفس، سردرد، حالت تهوع و گاهی گیجی باشد. در ادامه این مطلب از مجله دلتا درباره راه‌های تنظیم فشار خون با سبزیجات صحبت خواهیم کرد.

کاهش فشار خون

آب سبزیجات برای کاهش فشارخون 

در اینجا تعدادی آب سبزیجات وجود دارد که می توانید در رژیم غذایی فشار خون بالا قرار دهید:

آب چغندر

چغندر غنی از نیترات است. نیترات به شل شدن رگ‌های خونی و بهبود جریان خون کمک می‌کند. اعتقاد بر این است که آب چغندر فقط در طی چند ساعت فشار خون سیستولیک را کاهش می‌دهد.

آب اسفناج

آب اسفناج یک روش خوشمزه برای بهره‌مندی بیشتر خواص سلامتی اسفناج است. سبزیجات برگ‌دار منبع عالی پتاسیم است. پتاسیم به شما کمک می‌کند تا تنش در رگ‌های خونی و عروق شما شل شود، که باعث افزایش گردش خون و افزایش فشار خون می‌شود. همچنین سرشار از لوتئین است. لوتئین از ضخیم شدن دیواره عروق جلوگیری می‌کند، بنابراین خطر حملات قلبی و فشار خون را کاهش می‌دهد.

 تنظیم فشار خون

آب هویج

هویج مملو از پتاسیم است. هویج یک غذای گیاهی کاملاً سالم برای قلب ایجاد می‌کند. هویج همچنین خطر تصلب شرایین و سکته مغزی را کاهش می‌دهد.

آب گوجه

ثابت شده است که پتاسیم بر فشار خون بالا تأثیر مثبتی دارد و آب گوجه فرنگی داری پتاسیم است. یک فنجان آب گوجه فرنگی ۵۵۶ میلی گرم پتاسیم دارد. توصیه می‌شود که بزرگسالان ۴۷۰۰ میلی گرم دریافت کنند. پتاسیم روزانه، بنابراین یک وعده آب گوجه فرنگی می‌تواند به شما در رسیدن به این هدف کمک کند. آب گوجه فرنگی فقط با ۴۳ کالری در هر فنجان می‌تواند به شما در کاهش وزن کمک کند، که همچنین می‌تواند فشار خون را کاهش دهد.

کاهش فشار خون

همچنین بخوانید:

خواص چای بابونه برای سلامتی

خواص فوق العاده گوجه فرنگی

خواص باور نکردنی بادام هندی

سلامت قلب خود را تضمین کنید!

دیابت بارداری، علائم و راه‌های درمان

 

با مجله سلامتی دلتا همراه باشید

تفاوت بین فشار بالا و پایین چیست؟ علائم و علت آنها

حفظ فشار خون در سطح نرمال در کاهش خطر ابتلا به مشکلات جدی سلامتی مانند حملات قلبی، نارسایی قلبی و سکته مغزی نقش اساسی دارد. در این مطلب محدوده ی فشار خون نرمال و علایم کم فشاری و پرفشاری خون را یاد می گیرید. پس با ما همراه باشید.

فشار خون چیست؟

فشار خون به نیرویی گفته می شود که خون هنگام جابجایی توسط قلب بر دیواره رگ های خونی وارد می کند. متخصصان بهداشتی، فشار خون را برحسب میلی متر جیوه (mm Hg) اندازه گیری می کنند.

پزشکان می توانند از فشار خون به عنوان شاخص سلامت قلب فرد استفاده کنند. افرادی که فشار خون بالایی دارند، در معرض خطر ابتلا به مشکلات قلبی و آسیب به دیواره رگ های خونی هستند.

فشار خون خیلی پایین یا افت فشار خون هم خوب نیست و می تواند در شرایط خاص مانند حین عفونت های شدید، غیرطبیعی باشد.

اگر فشار خون خیلی پایین بیاید می تواند باعث سرگیجه یا سبکی سر شود و در موارد شدید می تواند جریان خون در اندام ها را به خطر بیندازد.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.