جمعه ۱۳ تیر ۰۴

با ریزش مو خداحافظی کنید

۱,۷۴۷ بازديد
امروزه به دلیل اهمیت بالای ظاهر افراد، همه بر آنند که ظاهری زیبا و آراسته و بدون کم و کاستی‌ها داشته باشند.
جلوگیری از ریزش مو

یکی از مشکلاتی که افراد بسیاری با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، ریزش مو است. این مشکل می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. درمان‌های متفاوتی برای ریزش مو وجود دارند اما پیشگیری همیشه بهتر از درمان است. برای شناخت راه‌های جلوگیری از ریزش مو با این مطلب از مجله دلتا همراه شوید.

دلایل ریزش مو

ریزش مو اغلب همراه با احساس عدم‌ امنیت و همچنین از دست دادن اعتماد به نفس است. بنابراین ریزش مو فقط یک مسئله‌ ظاهری نیست. برخی از دلایل ریزش مو عبارتند از:

  • استرس
  • بارداری
  • ژنتیک
  •  عفونت‌های شدید (مثل کرونا)
  • کمبود مواد مغذی
  • بالا رفتن سن

چه باید کرد؟

موهایتان را هر روز نشویید

اگر هر روز از شامپو و نرم‌کننده استفاده کنید، خیلی زود پوست سرتان بیش از حد خشک شده و ریشه موهایتان سست می‌شود. شامپو کردن موها بسته به نوع مو دو تا سه بار در هفته کفایت می‌کند.

محصولات زیبایی مضر مصرف نکنید

بسیاری از محصولات زیبایی و آرایشی که برای مو استفاده می‌شوند، به دلیل داشتن مواد شیمیایی مانند الکل برای مو مضر هستند. هنگام خرید ماسک مو یا لوازم مشابه، به ترکیبات آنها دقت کنید.

موهای خیس را شانه نکنید

وقتی مو خیس است، در ضعیف ترین حالت قرار دارد. بنابراین از شانه زدن موهای خیس اجتناب کنید. اگر مجبور شدید موی خیس را شانه کنید، ابتدا کمی روغن به موها بزنید.

 ریزش مو

بیش از حد موهایتان را شانه نکنید

بخصوص اگر موهای بلندی دارید، از برس زدن موهایتان اجتناب کنید. شانه کردن چندباره مو در روز، باعث شکستن و خرد شدن تارهای مو می‌شود.

کمبود مواد مغذی را برطرف کنید

برای جلوگیری از ریزش مو باید به سراغ مواد خوراکی بروید که از نظر پروتئین، اسید چرب امگا ۳، روی، آهن و ویتامین‌ها غنی باشد. سبزیجات برگی، مغزهای خشکبار، لوبیا و ماهی را در سبد غذایی خود قرار دهید.

مدام از سشوار استفاده نکنید

قسمت اعظم مو از پروتئین است و حرارت بالا به پروتئین مو آسیب می‌رساند. اگر می‌خواهید موهای خود را حالت دهید، از دستگاه‌های مطمئن استفاده کنید و سری داغ آنها را هر ۱۰ ثانیه جا‌به‌جا کنید.

پیشنهاد مطالعه: مطلب چه میوه‌ای برای رشد مو خوب است؟ را بخوانید.

خواص پسته کوهی و مضراتی که در صورت مصرف بد خواهد داشت

پسته کوهی یا بنه، پسته مخصوصی است که در برخی نواحی کشورمان دیده می شود. ارتفاع درخت پسته کوهی تا ۷ یا ۹ متر نیز رسیده است. میوه پسته کوهی به صورت شفت است، مغز آن روغنی است و به صورت تخمه مصرف می شود با این تفاوت که پوسته سخت آن باعث آسیب به دندان می شود.

پسته کوهی

 

پوسته بیرونی این میوه، در جوانی سبز رنگ و قسمتی از آن قرمز رنگ است و به صورت نیمه رسیده در اردیبهشت ماه برداشت می شود. از درختان پسته کوهی نوعی صمغ طبیعی که به سقر معروف است. پسته کوهی یا بنه، رنگ سبز تیره دارد و کروی شکل است. خواص پسته کوهی تقریبا با پسته آجیل برابر است. مغز آن نیز شبیه مغز پسته ولی کوچکتر است. پسته کوهی با پسته های آجیلی تقریبا خاصیتی مشابه دارد.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.