گردو یکی از مغزهایی است که از فواید و خواص شگفتانگیزی برای سلامتی و پوست و مو برخوردار است.
هزاران سال است که گردو در رژیم غذایی نقش مهمی ایفا میکند. گردو نسبت به سایر مواد مغذی از مقدار زیادی چربیهای امگا ۳ و آنتی اکسیدان برخوردار است. بهبود عملکرد مغز، پیشگیری از بیماریهای قلبی و سرطان از خواص گردو محسوب میشود. در این نوشتار از مجله دلتا به بررسی فواید گردو میپردازیم.
فواید گردو
اگرچه گردو سرشار از چربی و کالری است، اما باعث چاقی و اضافه وزن نمیشود. گردو از بیشتر مغزها غنیتر است. برخی از فواید گردو برای سلامتی عبارتند از:
ویتامین ها و مواد معدنی
- ویتامین B6: این ویتامین به تقویت دستگاه ایمنی و سلامت دستگاه عصبی کمک میکند. کمبود این ویتامین باعث کم خونی (آنمی) میشود.
- مس: مس موجود در گردو از مواد معدنی مفیدی است که موجب تقویت سلامت قلب، بهبود عملکرد دستگاه ایمنی بدن، استخوانها و اعصاب میشود.
- اسید فولیک: با عنوان فولات و ویتامین B9 نیز شناخته میشود و کمبود این ویتامین در دوران بارداری باعث تولد نوزاد ناقص میشود.
- ویتامین E: گردو محتوی مقدار زیادی از این شکل ویتامین E است، که برای مبارزه بدن با سرطان مورد نیاز بدن است.
- فسفر: نزدیک به ۱٪ بدن ما را فسفر تشکیل میدهد. این ماده معدنی به طور عمده در استخوانها یافت میشود و اهمیت خاصی در بدن دارد.
سلامت قلب
مطالعات مختلف درخصوص فواید گردو نشان میدهند که گردو به دلایل زیر احتمال بروز بیماریهای قلبی را کاهش میدهد:
- کاهش کلسترول بد خون (LDL)؛
- کاهش التهابات؛
- بهبود عملکرد رگهای خونی از طریق کاهش احتمال تشکیل پلاک در رگهای خونی.
بهنظر میرسد این تاثیرات گردو بر سلامت قلب بهخاطر نوع چربی و بالا بودن آنتیاکسیدانهای موجود در آن است.
پیشگیری از سرطان
مصرف مرتب مغزها میتواند خطر بروز سرطان پروستات و سرطان روده بزرگ را کاهش بدهد.
سلامت مغز
این آجیل مغذی میتواند تا حدی افسردگی و زوال عقل ناشی از افزایش سن را در انسان متوقف کند. این تاثیرات بهخاطر مقدار بالای آنتیاکسیدان موجود در گردو و دارا بودن مقدار بالای اسید چرب امگا-۳ است.
سلامت استخوان
گردو منبع خوبی از ماده معدنی مس است. کمبود شدید مس میتواند مواد معدنی استخوان را کاهش و خطر پوکی استخوان را افزایش بدهد. مس در جلوگیری یا کنترل پوکی استخوان موردنیاز است. همچنین مس نقش مهمی در نگهداری و حفظ کلاژن و اِلاستین دارد. این دو از اجزای ساختاری اصلی در بدن هستند.
پیشنهاد مطالعه: برای مطالعه مطلب «پیشگیری از پوکی استخوان با کلسیم» ، مجله سلامتی را دنبال کنید.
با مجله سلامتی دلتا همراه باشید
- ۰ ۰
- ۱ نظر
آموزش بستن کراوات به صورت گام به گام و تصویری
کراوات تکمیل کننده ی یک تیپ مجلسی و رسمی می باشد که از دیرباز مورد توجه بوده است و با ابداع روش های جدید در بستن کراوات سعی شده تا این جزء ظریف دچار یکنواختی نشود. گره هایی ساده و کلاسیک در کنار گره های پیچیده و غیر معمول طیفی گسترده از سلایق را مورد پوشش قرار داده است و شما میتوانید متناسب با موقعیت و سلیقه ی خود و البته میزان جسارتتان یکی از این گره ها را انتخاب کنید. در این مقاله آموزش بستن کراوات خیلی ساده تا مدل های جسورانه را به صورت تصویری و گام به گام آموزش داده ایم. پس با ما همراه باشید آموزش بستن کراوات / روش کراوات بستن
۳ گره کراوات ساده که باید بلد باشید!
گره چهار در دست یکی از محبوب ترین گره های کراوات برای مبتدیان است که به تازگی شروع به این کار کرده اند و میخواهند ساده ترین روش بستن کراوات را یاد بگیرند. یادگیری این گره نه تنها آسان است ، بلکه یکی از قدیمی ترین گره ها نیز می باشد. گفته می شود که گره چهار در دست توسط سوارکاران بریتانیایی اختراع شده است تا کراوات خود را در حالی که در دست دیگر چهار اسب دارند، ببندند.
این گره به طول کراوات کمتری احتیاج دارد و یک انتخاب عالی برای مردان قدبلندی(آیا ژیمناستیک باعث کوتاهی قد می شود؟)
است که سعی می کنند کراوات با طول معمولی ببندند و شکل باریک این نوع گره مناسب برای یقه های باریک و پیراهن های یقه دکمه دار است.