جمعه ۱۳ تیر ۰۴

نشانه‌های قند خون بالا!

۱,۸۵۹ بازديد

ممکن است خستگی یا گرسنگی زیاد را جدی نگیرید در حالیکه همین تغییرات ساده می‌تواند زنگ خطر باشد.

نشانه قند خون بالا

بالا بودن قند خون یک تغییر متابولیکی نگران کننده است و لازم است بیمار به سرعت تحت درمان قرار گیرد. درصورتی ‌که برای مدت زمان طولانی برای کاهش قند خون کاری انجام ندهید، ممکن است به اعصاب و اندام‌های بدن آسیب جدی وارد شود. با مطلب نشانه قند خون بالا همراه مجله اینترنتی دلتا باشید.

از نشانه قند خون بالا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • از دست دادن آب بدن

احساس خشکی در دهان و تشنگی بیش از حد معمول می‌تواند نشانه از دست دادن آب بدن ناشی از بالا بودن قند خون باشد. همچنین به دلیل وجود قند مازاد در خون، بدن تلاش می‌کند از طریق ادرار مقدار اضافی از مواد قندی را دفع کند که عارضه جانبی آن از دست رفتن مقدار زیادی از آب بدن است که سلامت بدن را به خطر می‌اندازد.

  • کاهش ناگهانی وزن

گلوکز موجود در خون با کمک انسولین به انرژی تبدیل می‌شود. در صورتی ‌که بدن میزان کافی انسولین ترشح نکند، گلوکز در خون باقی می‌ماند. در نتیجه، به منظور تامین انرژی، بدن مجبور به سوزاندن چربی و ماهیچه‌ها می‌شود. بنابراین، زمانی که بدون هیچ دلیلی مقدار قابل توجهی از وزن بدن کاهش پیدا کند لازم است سطح قند خون اندازه‌گیری شود.

  • احساس خستگی و درد

احساس خستگی فاکتور پیچیده‌ای است که می‌تواند نشان‌دهنده بالا و پایین بودن سطح قند خون باشد. در برخی مواقع احساس خستگی مداوم با درد در شکم، بی‌حسی و گزگز شدن انگشت‌ها همراه است. همچنین پوست با علایم خشکی، ترکیدگی و احساس خارش دچار حساسیت می‌شود.

  • تاری دید

تاری دید یکی از نشانه‌های رتینوپاتی دیابتی است. این عارضه با ورم عروق خونی در شبکیه شناخته و از بالا بودن سطح قند خون ناشی می‌شود. امکان ابتلا به این عارضه در تمامی مبتلایان به دیابت نوع یک و دو وجود دارد.

پیشنهاد مطالعه: مطلب “علائم ایمنی بالای بدن در مقابل کرونا“ را در مجله سلامتی مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

گیاهی که می‌تواند دیابت را کنترل کند

۷ فایده‌ شگفت‌انگیز لوبیا سفید

خواص تخم کتان برای لاغری

اسید فولیک چیست و چه فوایدی دارد؟

نقش آلودگی هوا در شیوع ویروس کرونا

 

با مجله سلامتی دلتا همراه باشید

تازگی ها خودتان را در آینه دیده اید و متوجه شده اید که چقدر صورتتان تو پُر و چاق شده است؟ خب، باید بدانید که اگر وزنتان افزایش پیدا کند، صورتتان هم مثل بقیه جاهای بدنتان مثل کمر، پا و شکم چاق می شود. در بعضی افراد این تو پر شدن خیلی مشخص نیست؛ اما برای بعضی ها هم این اتفاق به معنی بزرگتر شدن گونه ها، غبغب و یا چانه است.

افزایش چربی صورت می تواند روی زیبایی ما تاثیر منفی بگذارد و اعتماد به نفسمان را کم کند، چون ما هر کاری کنیم نمی توانیم صورتمان را بپوشانیم! صورت ما همیشه در معرض دید دیگران است و اگر بیش از حد چاق و تو پر شود ظاهرمان را تحت تاثیر قرار می دهد. اگر بتوانید دلیل این چاق شدن صورت را بفهمید قدم بزرگی برای حل این مشکل برداشته اید. علاوه بر این می توانید با ما در این مطلب همراه باشید تا روش های لاغر کردن صورت را یاد بگیرید.

چه عواملی باعث افزایش چربی صورت می شود؟

درست مثل هر جای دیگر بدن، چاق شدن صورت هم ناشی از تجمع رسوبات چربی در این قسمت است. این چربی اضافی معمولاً به دلیل افزایش کلی وزن ایجاد می شود که به طور معمول با یک یا چند مورد از عواملی مثل رژیم غذایی نامناسب، بی تحرکی و ورزش نکردن، پیری یا شرایط ژنتیکی مرتبط است. پف صورت هم یکی دیگر از دلایل چاقی صورت است که معمولا میزان آن در نوسان است و تغییر می کند.

خب، ما دلایل چاقی صورت را فهمیدیم؛ اما حالا چطور می توانیم این مشکل را حل کنیم؟ اگر به هر دلیلی صورتتان چاق شده قرار نیست اوضاع تا همیشه به همین نحو بماند! روش هایی وجود دارد که با استفاده از آنها می توانید چربی صورت، گونه ها، چانه، غبغب و گردن را کاهش بدهید. بیایید با هم نگاهی به این روش ها بیندازیم.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.