جمعه ۱۳ تیر ۰۴

۴ راه کار برای از بین بردن پرز لباس!

۱,۸۴۷ بازديد

روی بعضی از لباس‌ها پرزهایی ایجاد می‌شود و شکل لباس‌ها را زشت و نخ‌نما می‌کند برای جلوگیری از پرز لباس راهکارهای وجود دارد.

پرز لباس

وقتی  لباس یا پارچه ساییده شود پرز (پرز لباس به انگلیسی: Pilling) روی آن به  وجود می‌آید و باعث گوله گوله دیده شدن بافت لباس می‌شود. این پرزهای ریز و  درشت در صورت استفاده و شستن بیش از حد لباس هم به وجود می‌آید. اگر  پولیور یا سوییشرت مورد علاقه‌تان پرز گرفته و از اینکه دیگر نمی‌توانید از  آن استفاده کنید ناراحت هستید، توصیه می‌کنیم این راه ها را امتحان کنید.  با مجله دلتا همراه باشید.

از سمباده استفاده کنید

به  آرامی یک سمباده نرم را روی قسمت‌های پرز دار لباس بکشید. اگر لباس تان  خیلی نازک است با احتیاط و به آرامی این کار را انجام دهید.

پرز لباس با سمباده

با قیچی پرز لباس را جدا کنید

بسته  به تعداد و اندازه‌ی پرزهای لباس می‌توانید با قیچی هم کار پرز گیری را  انجام دهید. پارچه رو یک سطح صاف قرار دهید. یک دست را زیر پارچه قرار دهید تا پرزها بیرون بیایند و راحت‌تر جدا شوند. حواستان باشد تا به  پارچه آسیب نرسانید. توصیه‌ ما این است که ترجیحا از قیچی‌های کوچک مخصوص  ناخن استفاده کنید تا احتمال آسیب رساندن به پارچه به حداقل برساند.

از تیغ اصلاح استفاده کنید

پارچه  را روی یک سطح صاف پهن کنید و تیغ اصلاح را به آرامی روی پارچه بکشید. از  فشار دادن بیش از حد تیغ روی لباس جلوگیری کنید تا به پارچه آسیبی نرسد.  بعد از اینکه تیغ را روی پارچه کشیدید با یک تکه چسب نواری پرزها را از روی  پارچه جدا کنید. حتما از تیغ نو و تیز استفاده کنید تا تمامی پرزها از بین  بروند. از تیغ‌های صابون دار و خیس به هیچ وجه استفاده نکنید. زیرا باعث  ایجاد پرز های بیشتر می‌شوند.

پرز لباس با تیغ

با بیگودی از شر پرزهای لباس راحت شوید

بیگودی‌ها  بسیار نرم و انعطاف پذیر هستند و برای پرزگیری لباس‌های پشم و کشمیر عالی  است. بیگودی را با حرکات چرخشی روی پارچه بکشید تا پرزهای لباس را جمع کند.

بیشتر بدانید: برای آشنایی بیشتر ” ایده برای ست کردن هودی زنانه” را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

نگهداری از کت و پالتو‌ خز 

بهترین روش برای شستن لباس با دست 

نکات شستن شال و روسری زمستانی 

لباس هایی که باید از کمد خود بیرون بیندازید! 

درست لباس پوشیدن راه‌های خود را دارد! 

با مجله مدو زیبائی دلتا همراه باشید .

فواید و مضرات ریشه شیرین بیان

جوشانده ریشه شیرین بیان یکی از قدیمی ترین دمنوش های انسان در سراسر دنیاست. از گذشته های دور در غرب آسیا و شرق اروپا از ریشه شیرین بیان برای مصارف خوراکی و دارویی استفاده شده است. مصارف پزشکی این گیاه از زمان های قدیم در مصر، بعنوان شیرین کننده نوشیدنی های فرعون و همچنین در ایران، چین و یونان برای ناراحتی های معده، مشکلات تنفسی و کاهش التهاب رایج بوده است.

ماده موثره ریشه شیرین بیان «گلیسرایزین» نام دارد که باعث ایجاد طعم شیرین و البته خواص مختلف این گیاه می شود. از دیدگاه علمی برای ریشه شیرین بیان فواید و مضرات احتمالی بیان شده که در ادامه به آن ها می پردازیم.

 

۱. فواید احتمالی ریشه شیرین بیان 

۱-۱. کاهش ریفلاکس و سوء هاضمه 

بر اساس مطالعات عصاره ریشه شیرین بیان باعث کاهش ریفلاکس، سوزش سردل و ناراحتی های معده می شود. البته این نتایج بر اساس مکمل حاوی عصاره شیرین بیان (نه جوشانده) گزارش شده است.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.