یکشنبه ۲۵ آذر ۰۳

خوردن انار ممنوع!

۱,۸۳۰ بازديد
خوردن انار همیشه هم مفید نیست! چه کسانی نباید این میوه ترش و شیرین یلدایی را مصرف کنند؟ درباره مضرات انار چه می‌دانید؟ با مجله دلتا همراه باشید.
مضرات-انار

خوردن انار ممنوع! بله درست شنیدید؛ این میوه خواص زیادی دارد اما نه برای همه افراد؛ از مضرات انار چه می‌دانید؟ این میوه بهشتی و خوش رنگ و لعاب یا بهتر است بگوییم که یار صمیمی شب های زمستان و یلدا هم می‌تواند در کنار تمام خواصش، مضراتی هم داشته باشد؛ درست است که گوشت، پوست و حتی روغن هسته این میوه پر از خاصیت است؛ بهتر است با مضرات این میوه خون ساز و بهشتی هم آشنا شویم؛ با مجله دلتا همراه باشید.

انار

طبع میوه انار

طبع این میوه سرد و خشک است و هر چه ترش تر باشد، مزاج سرد و خشکی آن هم بیشتر است. انار شیرین مزاجی سرد و معتدل دارد و بهترین زمان برای مصرف آن صبح و قبل از صبحانه است؛ شاید بهتر باشد که این گونه بگوییم، یک لیوان آب انار طبیعی را در وعده صبحانه و شروع روز فراموش نکنید؛ بگذارید تا مصرف این میوه یا آبمیوه شما را تا آخر یک روز کاری و خسته‌کننده، گرم و پر انرژی نگه دارد.

خواص انار 

انار پر از مواد مغذی مورد نیاز برای سلامت بدن است. آنتی اکسیدان های مختلف در آن از قلب محافظت می‌کند؛ انار یک میوه ضد سرطان است که غنی از ویتامین  c‌ و آنتی اکسیدان است. اگر التهاب، کم خونی و مشکلات پوستی مثل جوش و آکنه دارید، از این میوه استفاده کنید.

انار

مضرات انار ترش و شیرین 

همانطور که گفتیم این میوه در کنار تمام خاصیت هایش ممکن است برای بعضی افراد که بیماری خاصی دارند، مضر باشد؛ اصلا درباره مضرات انار چه می‌دانید؟ با ما همراه باشید.

تأثیر آنزیم‌ های انار روی کبد

آنزیم‌ های موجود در این میوه می‌توانند جلوی عملکرد برخی از آنزیم ‌های کبدی را بگیرند؛ اگر برای اختلالات کبدی، داروی خاصی مصرف می‌کنید، قبل از خوردن انار یا آب آن حتما با پزشک مشورت کنید.

میوه ضد دیابت

این میوه برای جلوگیری از بیماری دیابت مفید است اما برای مبتلایان به دیابت یک میوه، غذا یا میان‌وعده ممنوعه است؛ زیرا قند بالایی دارد.

انار

میوه پر کالری برای افراد چاق

اگر رژیم غذایی دارید و مراقب مصرف کالری خود هستید، از خوردن این میوه پرهیز کنید. این میوه کالری غذایی را که می‌خورید، بالا می‌برد و می‌تواند باعث افزایش وزن و چاقی مفرط شود؛ البته خوردن آن در کنار ادویه لاغری مثل گلپر و انتخاب ساعت مناسب برای مصرف آن هم می‌تواند به تنظیم مقدار کالری انار کمک کند.

اختلال در سیستم گوارش

مصرف بیش از اندازه این میوه باعث اختلال در سیستم بدن می‌شود. بگذارید اینطور بگوییم که اگر زیاد انار بخورید، دستگاه گوارش شما تحریک می‌شود و این مسئله باعث بروز اختلالات دیگری مثل تهوع، استفراغ، درد شکمی و اسهال خواهد شد.

آلرژی و حساسیت

انار می‌تواند باعث حساسیت هم بشود؛ نشانه های آلرژی به این میوه، بلع دردناک، کهیر، ورم صورت، سختی در تنفس، درد و تورم دهان هستند؛ شما هم این نشانه ها را دارید اما همچنان انار می‌خورید؟

فشار خون پایین

خوردن آب انار ممکن است فشار خون را پایین بیاورد. مصرف این آبمیوه می‌تواند احتمال افت فشار خون را در افرادی که از فشار خون پایین رنج می‌برند، افزایش دهد؛ اگر مشکل فشار خون پایین دارید؛ در مصرف این آبمیوه زیاده‌روی نکنید.

افرادی که جراحی انجام داده اند

به خاطر داشته باشید که دو هفته قبل از عمل جراحی، نوشیدن انار را متوقف کنید؛ این میوه قبل و بعد از عمل جراحی می‌تواند به طور مستقیم بر فشار خون اثر بگذارد.

انار

چه کسانی نباید انار بخورند؟ 

چه کسانی نباید انار بخورند؟ قطعا همیشه یکی از گزینه های خطرناک خانم های حامله هستند اما این بار ممنوعیت فقط مخصوص خانم های باردار نیست! می‌دانیم برای شما هم جالب شده است که بدانید این میوه بهشتی و پر خاصیت برای چه کسانی مضر است؟ پس با ما همچنان همراه باشید.

مصرف انار در بارداری

حتما شما هم این مطلب را شنیده‌اید که به خانم های باردار انار می‌دهند تا جنین آن ها زیبا تر شود. از این داستان قدیمی که بگذریم، دقیقا می‌رسیم به نکته پزشکی آن که می‌گوید انار برای جلوگیری از ویار حاملگی و آسیبب مغزی جنین بسیار مفید است اما متأسفانه مصرف بیش از حد این میوه می‌تواند منجر به سقط جنین شود.

بیماران مبتلا به زخم معده

اگر مشکلات مربوط به معده از جمله زخم معده دارید، انار ترش نخورید؛ زیرا مصرف این میوه باعث تشدید زخم معده شما می‌شود.

افراد سرد مزاج

اگر سرد مزاج هستید، انار نخورید؛ چون این میوه معده را سست می‌کند و باعث نفخ می‌شود. اگر با این مشکل رو‎به‎رو هستید و همچنان به خوردن انار علاقه دارید، گلپر، نبات با زنجبیل را در کنار این میوه یا پس از خوردن آن فراموش نکنید.

اگر گرفتار یبوست هستید

افرادی که همیشه دچار یبوست هستند ( به خصوص سالمندان) باید از خوردن انار و رب انار پرهیز کنند؛ مصرف انار همراه با هسته های آن یبوست را تشدید می‌کند، البته این افراد اگر خوردن انار را دوست دارند، بهتر است این میوه را با پرده های سفید داخل آن مصرف کنند؛ چون این پرده ها حاوی فیبر فراوان هستند.

مردانی که تعادل هورمونی ندارند

مصرف بیش از حد انار در مردانی که دچار اختلال جنسی یا عدم تعادل هورمونی هستند، باعث کاهش نیروی جنسی می‌شود و هورمون های آقایان را به هم می‌ریزد.

انار

میوه انار چاق کننده است؟

مصرف انار، عصاره، آبمیوه و فراورده های مربوط به آن به علت کالری فراوانی که دارد، باعث چاقی و افزایش وزن می‌شود؛ پس اگر رژیم میوه دارید یا اضافه وزن مفرط یا حتی بیماری خاص، نحوه مصرف انار را از پزشک متخصص تغذیه خود بپرسید.

انار ؛ سیگار دوم برای مبتلایان به آسم

شاید در این روز های آلوده در کنار آب پرتقال یا شیر دل‌تان بخواهد که یک لیوان آب انار تازه و خوشمزه بخورید، این یک گزینه عالی برای شروع یک روز پاییزی یا زمستانی پر هیجان است البته اگر مبتلا به بیماری خاص مثل آسم یا ناراحتی ریه نباشید؛ چون مصرف زیاد این میوه هم مثل سیگار برای شش ها مضر است.

خوب حالا که هم خواص و هم مضرات این میوه بهشتی را می‌دانید، حاضر هستید دوباره این ریسک را بپذیرید و در رژیم میوه خودتان انار را بگنجانید؛ اگر بیماری یا مشکل گوارشی خاصی دارید، حتما قبل از مصرف این میوه سرخ، درخشان و وسوسه‌انگیز با پزشک متخصص مشورت کنید.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.